Velkommen

til toppen av
Setesdal

Hovdestøylen ligger like ved elven Otra i fjellbyen Hovden, med flott utsikt til fjellene. Tur- ski- og sykkelløype passerer like utenfor, og det er kort vei til sentrum og Badeland.

Hovdestøylen tilbyr hotellrom og hyggelige leiligheter med høy standard. Hotellrom, resepsjonen, restaurant og konferanserom er nyoppusset i 2021.

Støylen Vinbar

Støylen Vinbar

I vinbaren kan du nyte et glass foran peisen fra vårt store utvalg av viner, gjerne sammen med litt enkel mat, som skinker og oster – eller barmenye

SE MER

Støylen Restaurant

Støylen Restaurant

I nye og innbydende lokaler med fantastisk utsikt over fjellheimen, kan du nyte en rustikk meny som i stor grad er basert på lokale og norske råvarer.

Sov godt!

Sov godt!

Sov godt hos oss! Vi tilbyr både hotellrom og leiligheter.

Kurs og konferanse

Kurs og konferanse

I hotellets andre etasje har vi en egen konferanseavdeling med toppmoderne konferanseutstyr. Her kan vi ønske velkommen til grupper på inntil 300 gjester i et kino oppsett, og 130 gjester for bankett med oppsett på langbord eller runde bord. I tillegg har vi et eget styrerom med langbord for inntil 28 gjester

Gratis Wi-Fi

Hotellet har god dekning og rask kapasitet i alle rom, og vi tilbyr gratis tilgang til alle våre gjester.

Familievennlig hotell

Mange aktiviteter for store og små. God barnemeny, og masse lekeplass både ute og inne.

Rett ved langrennsløypene

Langrennsløypene går rett utenfor hotellet. Bare å ta på skia og legge ut på tur. Alpinsenteret ligger også bare noen minutter unna.